„Pozemáci se soustředili“

Jako pokaždé v druhé polovině srpna (tentokrát od 16. do 21.8.) proběhlo na mnichovickém hřišti s umělkou soustředění mladých pozemních hokejistů.
Jelikož zájem je rok od roku větší, byli jsme nuceni stejně jako loni akci rozdělit do dvou týdnů. Tentokrát se jednalo o první část, jejímž účastníky byli chlapci kategorií U10-U18. Druhé pro mladší ročníky a děvčata probíhá v těchto dnech.  
Všichni kluci (+ malá Bára) měli možnost si opět po čase oprášit své pozemněhokejové umění. Pod vedením odborných instruktorů a zkušených trenérů si všichni mohli po čase pořádně zatrénovat. Kromě hokejové průpravy si kluci mohli vyzkoušet i jiné sporty a třeba si i vylepšit fyzičku.
Součástí letošní akce byl i středeční cyklovýlet, kdy se ukázalo, kdo o prázdninách zahálel a kdo neusnul na vavřínech.  Pátek byl jako vždy věnován soutěžení napříč kategoriemi. No a na závěr nemohla nenásledovat tradiční noční bojovka a přespávání ve sportovním areálu. Úmyslně nepíšu v kabinách, protože většina účastníků „skončila“ na hrací ploše (asi je jim bližší).     

Věříme, že akce napomůže zúčastněným se dostat do obvyklého rytmu a vše prodají ve svých úvodních utkáních soutěží sezony 2021/22, které jsou již na pořadu za necelé dva týdny.

H.V.